Home
×

Watu Pasir
Watu Pasir




ADD
Compare

Watu Pasir Definition

Add ⊕
1 Definition
1.1 definisi
sandstone wis ditetepake minangka rock kang dumadi saka pari-parian wedhi-ukuran saka macem-macem mineral biasane ukuran seragam lan asring Gamelan lan dibunderaké
1.2 Sajarah
1.2.1 asal
dingerteni
1.2.2 panemu
Dingertèni
1.3 Etimologi
saka komposisi, wedhi lan watu
1.4 kelas
rocks sedimentary
1.4.1 sub-kelas
awet rock, hard rock
1.5 kulawarga
1.5.1 group
ora ditrapake
1.6 kategori liyane
rock grained coarse, rock grained nggoleki, rock opaque
Let Others Know
×