Home
×

Gabbro
Gabbro

Ignimbrite
Ignimbrite



ADD
Compare
X
Gabbro
X
Ignimbrite

Gabbro lan Ignimbrite Migunakake

Add ⊕
1 Kagunaane
1.1 arsitektur
1.1.1 Efesus interior
countertops, aggregates hiasan, homes, interior
aggregates hiasan, kothak lantai, homes, interior
1.1.2 Efesus njaba
minangka watu bangunan, minangka madhep watu, Taman hiasan, bangunan kantor, mapeng watu
minangka watu bangunan, Taman hiasan, bangunan kantor, mapeng watu
1.1.3 Efesus arsitektur liyane
curbing
curbing
1.2 industri
1.2.1 industri construction
minangka watu ukuran, omah bangunan utawa tembok, Pabrik semen, kanthi jumlah ongko construction, kanggo dalan kanthi jumlah ongko
omah bangunan utawa tembok, kanthi jumlah ongko construction
1.2.2 industri medical
durung digunakake
durung digunakake
1.3 Efesus jaman
artefak, monumen, reca
artefak, monumen, reca, figurines cilik
1.4 Panggunaan sanès
1.4.1 komersial
pelaku kuburan, tablet commemorative, menang bench laboratorium, perhiasan, nimbali segara, nisan
pelaku kuburan, tablet commemorative, nggawe kriya
Let Others Know
×